Tartalom betöltése...

Rendszerüzemeltetés, karbantartás

Számítógép hálózatok és informatikai rendszerek üzemeltetését és karbantartását végezzük. Eseti, fix kiszállásos (átalánydíjas) és vegyes megbízás alapján is dolgozunk.

Munkánk során folyamatosan figylejük a kijelölt gépek pillanatnyi működési paramétereit  (hőmérséklet, fordulatszám, hibajelzések). Rendszergazdáink az adatokból állapotjelentéseket és riasztásokat is kaphatnak, így a hibák gyors javítása mellett előrejelzést kaphatunk eseményekről (pl. winchester túlmelegedés riasztással elkerülhető az adatvesztés).


A rendszerüzemeltetés által karbantartott, megbízható rendszeren dolgozhatnak partnereink, így nem várható és nincs hosszabb kiesés, vagy várakozással töltött munkaidő.

A karbantartások mellett folyamatos ajánlásokat teszünk a rendszerek optimális felhasználására, sebesség növelésére és költséghatékony használatára. Szükség esetén informatikai stratégiát is készítünk partnereinknek.

Lehetőséget nyújtunk outsource-olt informatikusok alkalmazására, így nincs kitéve a munkáltató a hiányzásoknak és a munkaerő felmondásának, hiszen szervezett, szakértő vállalkozás áll a szolgáltatások mögött.

Kérje ingyenes felmérésünket és karbantartási ajánlatunkat!